У Луцьку з’явиться вулиця Гонгадзе

26 Липня 2011
8853
26 Липня 2011
15:10

У Луцьку з’явиться вулиця Гонгадзе

8853
У Луцьку з’явиться вулиця Гонгадзе

До Дня незалежності України Луцька міськрада планує перейменувати загалом 27 вулиць облцентру Волині, зокрема, вулицю Лазо - на вулицю Георгія Гонгадзе. Про це повідомляє ЗІК.

 

Комісія Луцької міської ради з питань впорядкування назв вулиць міста визначилася з переліком вулиць, які перейменують до 20-ї річниці незалежності України. Зокрема, із цього переліку зникла вулиця Курчатова, про перейменування якої під час прес-конференції 18 травня заявив голова комісії Сергій Григоренко. Тоді цей депутат Луцької міськради вважав, що відомий радянський фізик Ігор Курчатов узагалі має опинитися «на смітнику» історії. А вулицю, названу його ім'ям, потрібно перейменовувати першочергово. Мовляв, саме фізик Курчатов, розробник ядерної зброї Радянського Союзу, перетворив СРСР в «імперію зла».

 

Проект рішення буде внесено на розгляд депутатів міської ради під час урочистої сесії, яка відбудеться напередодні Дня незалежності України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8853
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tetiana.sky
4660 дн. тому
Варто зазначити, що на вулиці Лазо, відтепер Гонгадзе, розміщений Луцький гуманітарний університет, у якому навчаються журналісти. Якось символічно так виходить
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду