Новий проведе реструктуризацію, а Царенка головним продюсером ще не призначили

26 Липня 2011
11635
26 Липня 2011
11:50

Новий проведе реструктуризацію, а Царенка головним продюсером ще не призначили

11635
Новий проведе реструктуризацію, а Царенка головним продюсером ще не призначили

Після звільнення Оксани Панасівської та Вікторії Забулонської Новий канал планує провести реструктуризацію продакшну. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.

 

На сьогодні розробляється найбільш оптимальна схема роботи виробничої структури. Реструктуризація має на меті об'єднати два продакшни каналу в один.

 

В інтерв'ю ТК екс-головний продюсер Нового Оксана Панасівська зазначала: «Загальновідомо, що у нас було два паралельних продакшни на каналі, що не дуже добре. Зараз прийняте рішення, що продакшн буде один і очолить його Діма Царенко».

 

Раніше одним з продакшнів керувала Вікторія Забулонська, яка нещодавно залишила Новий і за непідтвердженою інформацією працюватиме у групі «1+1». Другим продакшном керувала Оксана Панасівська, яка також прийняла рішення залишити канал. Зокрема, пані Панасівська займалась проектами «Шоуманія», «Ексклюзив», «Новий погляд», «Підйом», «Репортер», «Пологовий будинок» тощо.

 

Також на запитання ТК, чи призначений Дмитро Царенко головним продюсером каналу, у прес-службі сказали, що «офіційного призначення не було». На сьогодні пан Царенко «намагатиметься зробити все можливе, щоб запустити новий сезон».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду