Луганська ОДТРК записала аудіокнигу для дітей з вадами зору

26 Липня 2011
13065
26 Липня 2011
11:35

Луганська ОДТРК записала аудіокнигу для дітей з вадами зору

13065
Луганська ОДТРК записала аудіокнигу для дітей з вадами зору

Дитяча студія телеведучих «Веселка» Луганської обласної державної телерадіокомпанії разом з радіо «Пульс» випустила перший аудіодиск для дітей з вадами зору - «Слухаємо і читаємо разом». Про це йдеться на сайті Держкомтелерадіо.

 

19 читців-студійців у віці від 5 до 14 років записали 21 літературний твір. На диску представлена класична дитяча, сучасна вітчизняна та зарубіжна література.

 

Хронометраж звучання - понад п'ять годин, кількість - 500 екземплярів. Для художнього оформлення макету аудіодиску використані малюнки 13-річної дівчинки з вадами слуху.

 

Слід відзначити унікальність цього проекту: аналогів аудіокниг, що начитані не професійними акторами або зірками естради та кіно, а дітьми для своїх однолітків, немає.

 

Проект благодійний. Казки й цікаві оповідання у виконанні своїх ровесників охоче слухають діти із вадами зору та маленькі пацієнти гематологічного центру та центрів реабілітації; їх уже роздали в спеціалізовані дитсадки, лікарні, інші заклади для слабозорих.

 

Зараз «Веселка» працює над двома новими аудіокнигами. У планах - підготувати та випустити аудіодиск у форматі аудіовистав разом з маленькими акторами інших студій із міст України, Росії, Білорусі. Тому Луганська ОДТРК звернулась до обласних державних телерадіокомпаній з пропозицією співпрацювати у підготовці нового проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13065
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду