Таблоїд The Daily Mirror теж звинувачують у прослуховуванні телефонів

25 Липня 2011
6933
25 Липня 2011
19:28

Таблоїд The Daily Mirror теж звинувачують у прослуховуванні телефонів

6933
Таблоїд The Daily Mirror теж звинувачують у прослуховуванні телефонів

Екс-журналіст таблоїду The Daily Mirror Джеймс Хіпвел стверджує, що співробітники видання у 1999-2000 роках під керівництвом редактора Пірса Моргана збирали інформацію прослуховуючи телефони, як це робила газета News of The World. Про це пише «Журдом».

 

За словами пана Хіпвела, співробітники відділу «Шоу-бізнес» The Daily Mirror регулярно перехоплювали повідомлення голосової пошти зірок. Сам Джеймс Хіпвел хоче дати офіційні свідчення в межах розслідування справи News of The World.

 

Приводом до такої заяви журналіста стала смерть екс-редактора News of The World Шона Хоура, який оголосив про прослуховування телефонів співробітниками таблоїду.

 

Згаданий Джеймсом Хіпвелом Пірс Морган очолював редакцію The Daily Mirror з 1995 по 2004 роки, до цього він протягом року працював у News of The World.

 

Нагадаємо, останній номер News of The World вийшов 10 липня. Зараз довкола видання та його керівництва проводиться публічне розслідування. Газету підозрюють у прослуховуванні декількох тисяч осіб: знаменитостей і звичайних британців.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6933
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду