«Ліга» запустила інтернет-проект про житло 3Doma.ua

25 Липня 2011
11338
25 Липня 2011
16:35

«Ліга» запустила інтернет-проект про житло 3Doma.ua

11338
«Ліга» запустила інтернет-проект про житло 3Doma.ua

Інформаційне агентство «ЛігаБізнесІнформ» запустило інтернет-проект 3Doma.ua. Про це ТК повідомили в агентстві.

 

Портал пропонує набір онлайн-сервісів для покупців і продавців нерухомості, надає рішення щодо питань, пов\'язаних зі сферою будівництва, ремонту, дизайну інтер\'єру та ландшафту.

 

Портал складається з трьох розділів, які висвітлюють основні тематичні напрямки на ринку. Розділ «Нерухомість» включає систему пошуку оголошень від прямих продавців, компаній-забудовників, новини, тенденції, законодавчу базу і ринкову аналітику. Розділ «Будівництво та ремонт» містить каталоги будівельних матеріалів та обладнання, систему пошуку будівельних компаній і ремонтних бригад. Розділ «Інтер\'єр і дизайн» пропонує приклади дизайну приміщень, рекомендації та фотогалереї.

 

Ріелтори, забудовники та дизайнери можуть розмістити на порталі інформацію про свої продукти і послуги. У свою чергу відвідувачі порталу мають можливість скористатися базою оголошень і каталогів компаній, а також отримати консультацію онлайн.

 

Анастасія Паршикова, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11338
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду