Володимир Хорунжий зніме український ЗD-фільм жахів про чупакабру

21 Липня 2011
11488
21 Липня 2011
13:56

Володимир Хорунжий зніме український ЗD-фільм жахів про чупакабру

11488
Володимир Хорунжий зніме український ЗD-фільм жахів про чупакабру

Продюсер Володимир Хорунжий зніме український фільм жахів в ЗD «Синевир». Про це повідомив сам пан Хорунжий, пише Gazeta.ua

 

«Це буде перший український 3D-фільм, знятий професійно. З усіма атрибутами голлівудського кіно. За жанром - трилер, містика і жахи. Події відбуватимуться у 70-х роках. Група молоді приїжджає на Синевир, у них пікнік з наметами і ночівлею. У ті часи у молоді не було місця для інтиму, тому вибиралися в походи. Їм не пощастило - вони обрали місце, де мешкає така собі чупакабра. Озеро взагалі матиме сильну містичну притягальну силу, тому що крім цього чудовиська будуть й інші потойбічні персонажі», - сказав він.

 

Як зазначив пан Хорунжий, у фільмі буде дотримано всіх законів жанру. «Якщо хочеш зняти фільм жахів і не звертаєш увагу на все, що було до тебе, кажеш: "Ми новатори!". Як правило, це буде кіно "обличчям в бруд". Те, що люди приїжджають на озеро - це закон жанру. У нашому фільмі хтось піде в кущі? Так, але ми це краще обґрунтуємо, щоб воно не виглядало по-ідіотськи. Знаєте, як буває у тупих фільмах: "Ой, у підвалі щось зашаруділо, піду перевірю. Світло не увімкну і не візьму зброї"», - розповів продюсер.

 

Зйомки «Синевиру» стартують у Карпатах уже в серпні. Роботу над фільмом планується завершити у грудні цього року. Наразі уже пройшли кастинги, відібрано акторів. Тиждень група зніматиме на озері Синевир, ще чотири - у лісі під Києвом. На 31 жовтня на Хелловін передбачається зробити презентацію 30-хвилинного промо-фільму. «Взяти виставковий павільйон і влаштувати там хоррор-фест для молоді. Зробити велику тусівку із концертом музикантів», - додав пан Хорунжий.

 

На фільм продюсер планує витратити менше мільйона доларів. Однак, як вважає пан Хорунжий, фільм може заробити у прокаті від трьох до п'яти мільйонів доларів. «Бюджет дуже-дуже скромний. Це якраз той випадок, коли вартість одного знімального дня "Аватара" Джеймса Кемерона буде бюджетом цього фільму. Це приблизно 700-800 тисяч доларів. Зараз продовжуємо шукати гроші на фільм, звертаємось до різних людей. Я кажу потенційним інвесторам: "Це не те, що ви думаєте, коли люди випрошують гроші і зникають". Кіно - це нормальна бізнесова діяльність», - зазначив продюсер.

 

Режисери стрічки - брати Олександр та В'ячеслав Альошечкіни. Вони були операторами українського 3D-фільму «Кохаю і крапка», в якому головну роль зіграла співачка Лілу. «"Кохаю і крапка" - це була проба пера. Десь вийшло, а десь ні. Альошечкіни три роки працювали над сценарієм "Синевиру". Зібрали гарну творчу групу», - каже Володимир Хорунжий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11488
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду