Перший покаже фестиваль талановитих дітей-сиріт «Щасливі долоні»

19 Липня 2011
11342
19 Липня 2011
12:41

Перший покаже фестиваль талановитих дітей-сиріт «Щасливі долоні»

11342
Перший покаже фестиваль талановитих дітей-сиріт «Щасливі долоні»

Перший національний покаже VI Міжнародний конкурс-фестиваль талановитих дітей-сиріт «Щасливі долоні». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Трансляція відбудеться 20 липня о 13:15.

 

Фестиваль «Щасливі долоні» пройшов на початку липня в Міжнародному дитячому центрі «Артек». У рамках фестивалю 31 дитина з різних куточків України була нагороджена подарунками в номінаціях «Освіта», «Спорт», «Вокал», «Хореографія», «Образотворче мистецтво», «Інструментальна музика». Двоє учасників отримали сертифікати на навчання у вишах України. Ще один з переможців здобув поїздку в Нідерланди, інший - скрипку від віртуоза Москви Володимира Співакова.

 

Зазначимо, спеціальними гостями фестивалю «Щасливі долоні» стали Ольга Сумська, Станіслав Говорухін, Марина Голуб, Валерія Ланська, Іван Замотаєв, Римма Зюбіна, Павло Сборщиков, Сергій Баталов, Олександр Носік, Світлана Пермякова, Олександр Пашков, Лариса Шахворостова, Юрій Чернов, Ірина Черіченко, Наталія Гвоздікова, Андрій Чернишов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11342
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кайзер
4673 дн. тому
очень нужная программа.При том колличестве олигархов и миллиардеров она может вызовет у них чуства сострадания к беднягам.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду