«Україна» готує нове ігрове шоу «Хвилина для перемоги»

18 Липня 2011
14260
18 Липня 2011
11:24

«Україна» готує нове ігрове шоу «Хвилина для перемоги»

14260
«Україна» готує нове ігрове шоу «Хвилина для перемоги»

Канал «Україна» оголосив кастинги на нове ігрове шоу «Хвилина для перемоги».

 

За умовами шоу, учасники зможуть виграти грошовий приз, виконавши імпровізовані завдання за допомогою звичайних предметів. Щоб отримати півмільйона гривень, потрібно виконати 10 завдань: що складніше завдання, то вища грошова винагорода чекає на нього.

 

Під час гри кожен учасник має «три життя». Якщо він не зможе впоратися із завданням за 60 секунд, то втрачає «життя», після чого зобов'язаний виконувати все спочатку. Він повинен успішно виконати завдання або втратити третє життя і програти. Грошовий виграш залежить від того, на якому етапі учасник закінчить гру. Крім того, він має право вийти з гри і зберегти зароблені гроші до того, як погодиться на наступне завдання.

 

«Учасники заздалегідь знають всі завдання, які чекають на них під час ефіру, і наполегливо тренуються. Але чи зможуть вони досягти успіху під пильним поглядом всієї країни?», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Участь у кастингах може взяти кожен, незалежно від віку, статі та соціального статусу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14260
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду