«Україна» транслюватиме «Нову хвилю–2011» з 26 по 31 липня

14 Липня 2011
10599
14 Липня 2011
08:20

«Україна» транслюватиме «Нову хвилю–2011» з 26 по 31 липня

10599
«Україна» транслюватиме «Нову хвилю–2011» з 26 по 31 липня

З 26 по 31 липня о 20:20 «Україна» транслюватиме конкурс молодих виконавців «Нова хвиля 2011». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У 2011 році до традиційних країн-учасниць конкурсу (Латвія, Україна, Росія, Білорусія та інші) приєднається також конкурсант з-за океану - виконавець зі США Джейден Фелдер.

 

Україну цього року представлять двоє виконавців: 19-річна Маша Собко та 23-річний Коля Серьга.

 

Традиційно конкурс проходитиме в залі «Дзінтарі» в Юрмалі (Латвія). «Але цього року, на честь десятирічного ювілею, глядачів у залі і глядачів каналу "Україна" очікує незабутнє шоу з величезним розмахом», - йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляє ТРК «Україна», цього літа крім конкурсантів на «Новій хвилі» виступатимуть Горан Брегович, Seal, Baby face, Доменік Джокер, гурти Jukebox, Per, Татяна Ширко, Іван Березовський, Ігор Крутой, Филип Кіркоров, Крістіна Орбакайте, Алсу, Йосиф Кобзон, Сергій Лазарев, Аніта Цой, група «Дискотека Авария», Володимир Пресняков, Юлія Ковальчук, Тимур Родрігез, Діма Білан, група «А-студио» та інші.

 

Нагадаємо, «Україна» транслює «Нову хвилю» вже четвертий рік поспіль.

 

Як писала ТК, цього року «Україна» вперше транслювала національний відбір конкурсів «Нова хвиля» і «Дитяча Нова хвиля».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10599
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду