«Україна» вперше покаже національні відбори на «Нову хвилю» і «Дитячу Нову хвилю»

23 Березня 2011
13313
23 Березня 2011
15:41

«Україна» вперше покаже національні відбори на «Нову хвилю» і «Дитячу Нову хвилю»

13313
«Україна» вперше покаже національні відбори на «Нову хвилю» і «Дитячу Нову хвилю»

Телеканал «Україна» вперше транслюватиме національний відбір конкурсів «Нова хвиля» і «Дитяча Нова хвиля». Про це повідомляють організатори конкурсів.

 

Точна дата і час трансляції будуть відомі на початку наступного тижня.

 

28 березня на Кіностудії імені Довженка проходитимуть зйомки відбору на «Нову хвилю», 29 березня - на «Дитячу Нову хвилю». У журі - голова журі конкурсу Ігор Крутой, режисер-постановник Олександр Ревзін і композитор Костянтин Меладзе.

 

Ведучими «дорослого» відбору будуть Іван Дорн, Ольга Полякова, Максим Неліпа та Ольга Лізгунова («Пающие трусы»), дитячого - Іван Дорн, Христина Светлична, Ольга Полякова і Максим Неліпа.

 

У відборі на «Нову хвилю» беруть участь The Коля Серьга, Брати Борисенки, Маша Собко, Сюзанна Селем, дует Emotion, Іра Крестініна, Стас Шурінс, Дмитро Каднай, гурт «Флірт», гурт «Істерика», Наталя Мамедова, Рената Штіфель, Анна Марія, Роман Руссо, Маша Гойя, «Карлос Піндос», Інна Воронова, ВІА «Тріо», Шаніс, Ірина Пойзен.

 

Серед запрошених артистів - Леонід Агутін, Лайма Вайкулє, Вєрка Сердючка, Віталій Козловський, Ані Лорак та інші. У «грінрумі» обговорювати виступи конкурсантів будуть учасники конкурсу «Нова хвиля» минулих років.

 

Міжнародний конкурс «Нова хвиля» проходить улітку в Юрмалі (Латвія), «Дитяча Нова хвиля» - в «Артеку» у Криму.

 

Нагадаємо, що національні відбори іншого міжнародного музичного конкурсу - «Євробачення» - транслюються на Першому національному. Цього року Перший канал зробив з національного відбору «Євробачення» талант-шоу, яке виходило в ефір з вересня 2010 року і закінчилося фіналом нацвідбору 26 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13313
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду