Помічник БЮТівця побив фотокора «Газети по-українськи». Тимошенко за нього вибачилась

11 Липня 2011
14041
11 Липня 2011
11:25

Помічник БЮТівця побив фотокора «Газети по-українськи». Тимошенко за нього вибачилась

14041
Помічник БЮТівця побив фотокора «Газети по-українськи». Тимошенко за нього вибачилась

Помічник народного депутата («БЮТ-Батьківщина») Віктора Тарана Володимир Медведєв побив фотографа «Газети по-українськи» і Gazeta.ua Андрія Шматова біля будівлі Печерського районного суду міста Києва, де розглядається справа Юлії Тимошенко. Про це повідомляє Gazeta.ua.

 

За інформацією видання, Андрій Шматов стояв перед входом до арки біля будівлі Печерського суду і фотографував приїзд Юлії Тимошенко. Після того, як у нього випав об'єктив, він нахилився щоб його підняти. Однак до нього підійшов Володимир Медведєв, схопив за горло, притиснув до стіни, після чого декілька разів вдарив по обличчю.

 

Юлія Тимошенко на брифінгу, який вона дала перед дверима Печерського суду, на запитання журналістів «Чому ваш охоронець вдарив фотографа?» заявила, що це неможливо і почала розпитувати у кореспондента Gazeta.ua про інцидент. Після цього вона підійшла до фотографа, вибачилась перед ним і зазначила: «Це абсолютно неприпустимий випадок», а далі звернулась до пана Медведєва з вимогою: «Вибачся».

 

Однак Володимир Медведєв заявив, що сталася «брудна провокація». За його словами, фотограф наблизився до нього, коли він тримав у руках сумочку Юлії Тимошенко з її документами. «Цей чоловік (фотограф - ред.) чомусь протиснувся між мною і стінкою. Я бачив його руку в сумці. Я його відсторонив. Ніхто його не бив», - сказав Володимир Медведєв.

 

На запитання, чи не хоче він вибачитись, він заявив, що охороняв речі Юлії Тимошенко і вибачатись йому немає за що. «Я розумію, що ви заздалегідь усе продумали», - додав помічник депутата.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14041
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду