«Мега» покаже ознаки апокаліпсису, таємниці сучасного світу та невідому Індію

9 Липня 2011
12596
9 Липня 2011
10:54

«Мега» покаже ознаки апокаліпсису, таємниці сучасного світу та невідому Індію

12596
«Мега» покаже ознаки апокаліпсису, таємниці сучасного світу та невідому Індію

9 й 10 липня телеканал «Мега» покаже три нові проекти. Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

9 липня о 16:35 у програмі «Сім ознак Апокаліпсису» можна буде дізнатися всю правду про кінець світу. «Сім ознак...» розповідатиме про розшифровані сучасними науковцями давні пророцтва, що розповідають про майбутні випробування людства.

 

У суботу о 18:25 цикл документальних фільмів «Наш світ» відкриє найцікавіші реалії сучасного життя. Проект розкаже, хто насправді керує італійською мафією, що приховував Сталін та хто озброїв мало не весь світ.

 

«Невідома Індія» - цикл документальних фільмів, що знімався понад три роки. Він здобув кілька престижних нагород. Кожну окрему серію присвячено певному регіону країни та його особливостям. Прем'єра проекту - 10 липня о 12:50.

 

Новими програмами «Мега» продовжить лінійку документалістики від History Channel та Бі-бі-сі. Як писала ТК, телеканал уже розпочав показ кількох документальних проектів цих виробників - «Великі битви богів», «Хіросіма» тощо.

 

Раніше повідомлялося, що 6 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію «Мега». Формат каналу став просвітницько-розважальним зі збільшенням обсягу науково-просвітницьких і розважально-музичних програм і зникненням інформаційно-публіцистичних та аналітичних.

 

Пилип Пухарев, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12596
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду