detector.media
09.07.2011 10:54
«Мега» покаже ознаки апокаліпсису, таємниці сучасного світу та невідому Індію

9 й 10 липня телеканал «Мега» покаже три нові проекти. Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер».

 

9 липня о 16:35 у програмі «Сім ознак Апокаліпсису» можна буде дізнатися всю правду про кінець світу. «Сім ознак...» розповідатиме про розшифровані сучасними науковцями давні пророцтва, що розповідають про майбутні випробування людства.

 

У суботу о 18:25 цикл документальних фільмів «Наш світ» відкриє найцікавіші реалії сучасного життя. Проект розкаже, хто насправді керує італійською мафією, що приховував Сталін та хто озброїв мало не весь світ.

 

«Невідома Індія» - цикл документальних фільмів, що знімався понад три роки. Він здобув кілька престижних нагород. Кожну окрему серію присвячено певному регіону країни та його особливостям. Прем'єра проекту - 10 липня о 12:50.

 

Новими програмами «Мега» продовжить лінійку документалістики від History Channel та Бі-бі-сі. Як писала ТК, телеканал уже розпочав показ кількох документальних проектів цих виробників - «Великі битви богів», «Хіросіма» тощо.

 

Раніше повідомлялося, що 6 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію «Мега». Формат каналу став просвітницько-розважальним зі збільшенням обсягу науково-просвітницьких і розважально-музичних програм і зникненням інформаційно-публіцистичних та аналітичних.

 

Пилип Пухарев, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY