Журнал «Українська культура» розпочав промокампанію

8 Липня 2011
14691
8 Липня 2011
15:34

Журнал «Українська культура» розпочав промокампанію

14691
В інтернеті та сітілайтах
Журнал «Українська культура» розпочав промокампанію

На початку липня стартувала рекламна кампанія журналу «Українська культура» видавництва Міністерства культури України. Слоган - «Українська культура. Будьмо уважні».

 

«Ця рекламна кампанія не перегукується з промоцією очікуваного українськомовного випуску і має цілісний характер акцентуації відродження як видання, так і української культури», - розповіла ТК головний редактор видання Марія Хрущак.

 

Кампанія розміщена на сітілайтах та в інтернеті. «Задіяно 14 сітілайтів в Києві, які нам подарували партнери - фестиваль "Славське Рок" та рекламна агенція "АНО ЛТД"», - розповіла Марія Хрущак.

 

 

 

 

 

В інтернет-виданнях розміщено банери. «Можливість створення рекламної кампанії ми отримали завдяки партнерам, які надали свої площі в підтримку видання. Це інтернет-портал Kievreport, "Сито", а також сайт "Кореспондент.net" та інші видання, які інформуватимуть своїх читачів про те, коли і де можна буде отримати нове число "УК"», - каже головний редактор.

 

 

Також серед промоматеріалів - відеоролик «Випливало утєня» авторства режисера Оксани Казьміної, який розміщено у соціальних мережах. «Стилістика і настрій роботи добре передають те, що ми прагнемо сказати нашим читачам: ми молода потужна країна, нам є що сказати світові і є чим пишатись; традиція - це не ексгумація, це те, що проявляться через нас з вами сьогодні; бути українцем - не просто модно, це значить бути собою і пишатись історією своєї країни. Українська культура - навкруги, водночас вона як рідкісний звір - є обережною, тривожною та рідко представляється людям такою, яка є. Тож будьмо уважні», - коментує Марія Хрущак. Імідж з цього кліпу використано у банері «УК».

 

За її словами, за останній тиждень на видання підписалось майже три сотні українців. Кількість переглядів pdf-версії на issuu.com становить уже понад 4500 тис. (видання виклали близько місяця назад).

 

Очікується, що презентація українського номера відбудеться на початку серпня. Англомовну версію «УК» представили на Венеційському бієнале. Журнал накладом 1000 примірників вийшов завдяки фінансовій підтримці спонсорів та меценатів. 

 

 

 

 

На обкладинці першого оновленого українського випуску - гурт «Воплі Відоплясова», як 20 років тому. Нині «ВВ» святкує своє 25-річчя, журнал - 90-річчя.

 

За словами Марії Хрущак, підготовка україномовного числа ще триває. Планується, що цей випуск «УК» доповнять матеріали, яких не було в англомовному числі. Нині редакція складається з двох працівників - Марії Хрущак і Дениса Бортнікова, а також позаштатних авторів.

 

 


 

 

Актуальною для УК лишаються фінансові питання. «Бюджет видання, виділений Мінкультом, покриє лише друк, тож ми шукаємо додаткові кошти на промоцію видання», - сказала Марія Хрущак.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані редакцією «УК»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14691
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду