СТБ запустить шоу, де вирішуватиме сімейні конфлікти

6 Липня 2011
12824
6 Липня 2011
16:13

СТБ запустить шоу, де вирішуватиме сімейні конфлікти

12824
СТБ запустить шоу, де вирішуватиме сімейні конфлікти

Телеканал СТБ запускає нове реаліті «Врятуйте нашу сім\'ю!». Про це повідомляє прес-служба.

 

У цьому  проекті СТБ допомагатиме учасникам не розлучитись та вирішити конфлікти.

 

«Телеканал поставив собі на меті створити унікальний психологічний формат, який може дійсно допомагати сім\'ям. Ми розуміли: часто конфлікти на побутових підставах виявляються лише вершиною айсберга. Тісна співпраця з кращими психологами, психотерапевтами й коучерами України допомогла створити унікальний підхід і концепцію, що дозволяє нам працювати з родинами, допомагати їм у вирішенні конфліктів», - зазначив керівник третього ТО (творчого об\'єднання) телеканалу СТБ Мирослав Домалевський.

 

Для кожної сім\'ї команда експертів каналу розробить індивідуальний план змін. Герої проекту відпочиватимуть, розважатимуться, їздитимуть у яскраві поїздки, а також отримають послуги стилістів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12824
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду