Viasat Nature HD / Viasat History HD та дитячий канал Gulli додані до списку адаптованих

6 Липня 2011
16800
6 Липня 2011
16:06

Viasat Nature HD / Viasat History HD та дитячий канал Gulli додані до списку адаптованих

16800
Viasat Nature HD / Viasat History HD та дитячий канал Gulli додані до списку адаптованих

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розширила так званий список адаптованих каналів, долучивши до нього два нові телеканали.

 

Ідеться про пізнавальний Viasat Nature HD / Viasat History HD (Велика Британія, мови англійська та російська), що складається з двох різних за тематикою програм, які транслюються на одному каналі (про природу із 7:00 до 19:00 та про історію із 19:00 до 7:00), а також про французький дитячий канал Gulli (мова російська).

 

Загалом нині перелік Нацради містить 148 каналів, ретрансляція яких не обмежується на території України.

 

Цього року до нього були додані Discovery HD Showcase та Animal Planet HD, Food Network, France 24, MCM TOP і TiJi, Travel Channel HD, National Geographic HD, Disney Channel, «Детский канал» і «Наука 2.0», AB Moteurs, Animaux, Chasse et peche, Encyclopedia та Escales. Цього ж року Нацрада вилучила зі списку телеканал A-One та замінила у зв'зяку зі зміною назви Sci Fi Channel на Syfy Universal і «Теленяню» на «Карусель».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду