Хакери зламали твітер Fox News і повідомили про смерть Обами

4 Липня 2011
6774
4 Липня 2011
15:42

Хакери зламали твітер Fox News і повідомили про смерть Обами

6774
Хакери зламали твітер Fox News і повідомили про смерть Обами

Невідомі зловмисники отримали доступ до твітера телеканалу Fox News і повідомили в ньому про смерть президента США. Про це пише Watcher.

 

Не зважаючи на те, що екаунт @foxnewspolitics має статус verified, тобто офіційно підтверджений адміністрацією сервісу, невідомим особам вдалося заволодіти ним. Хакери написали, що Обама нібито був убитий двома пострілами, і тепер США повинен очолити Джо Байден. Твіти і досі не стерли:

 

 

смерть Обами

 

 

Кількість читачів твітера Fox News - понад 34 тисячі, і ці записи миттєво розлетілися по мережі, отримавши сотні републікацій.

 

Нагадаємо, що сервіс мікроблогів Twitter став першим джерелом, яке повідомило про ліквідацію Осами бін Ладена. Також Twitter відіграв важливу роль у поширенні цієї інформації: 1-2 травня із 22.45 до 2.20 за східноамериканським часом на цю тему з'являлося три тисячі твітів на секунду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6774
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду