СТБ шукає продюсера фільму

4 Липня 2011
9104
4 Липня 2011
13:14

СТБ шукає продюсера фільму

9104
СТБ шукає продюсера фільму

Телеканал СТБ шукає продюсера телевізійного фільму. Про відкриття цієї вакансії йдеться на сайті rabota.ua.

 

Серед основних вимог до потенційних кандидатів: досвід роботи на посаді заступника директора картини, продюсера чи лінійного продюсера. Також продюсер СТБ повинен вміти працювати із цифрами та мати «прекрасні комунікаційні навики».

 

До його обов'язків входитиме пошук та розрахунок вартості локацій, доцільності оренди чи купівлі реквізиту, пошук каскадерів, піротехніки, оренда спеціальної техніки, транспорту. Також продюсер СТБ повинен вести переговори з підрядниками, оперативне щоденно керувати знімальним процесом тощо.

 

ТК звернулась до прес-служби СТБ із запитанням, чи планує канал знімати телевізійні фільми і що це за проекти. Нам відповіли, що до кінця року СТБ планує зняти сім фільмів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9104
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
4698 дн. тому
Я знаю таку людину ! Це - Роднянський!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду