У Білорусі в соцмережах зачищають групи учасників акцій протесту

3 Липня 2011
8890
3 Липня 2011
09:23

У Білорусі в соцмережах зачищають групи учасників акцій протесту

8890
У Білорусі в соцмережах зачищають групи учасників акцій протесту
У Білорусі  заблокували групи «Революция через социальные сети» и «Стратегия будущого» на сервері «Вконтакті». Про це повідомляє «Інтерфакс». Саме через ці спільнотиі проводилася організація несанкціонованої акції протесту сьогодні, 3 липня, на День незалежності Білорусі. 
       
У відповідь на ці дії користувачі соціальних мереж створили  нові групи, в яких продовжили обговорення стратегії дій незгодних з політикою влади 3 липня. 

Раніше згадана «Революция через социальные сети» була основною платформою учасників мовчазних акцій протесту, що проходили в Білорусі кожної середи. Під час цих акцій громадяни приходили на головну площу свого міста, мовчки там прогулювалися й аплодували. 
 
За підсумками двох подібних акцій 22 і 29 червня в Мінську і ще 30 містах Білорусі було затримано більше 600 осіб. Стосовно понад 200 осіб порушено справи про адміністративні правопорушення. 
 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8890
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду