Телеканал новин «24» запускає соціальний спецпроект

1 Липня 2011
15527
1 Липня 2011
16:47

Телеканал новин «24» запускає соціальний спецпроект

15527
Телеканал новин «24» запускає соціальний спецпроект

2 липня на телеканалі новин «24» стартує спецпроект, у якому журналісти каналу досліджуватимуть «гострі реалії українського життя». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Як зазначається, спецпроект адаптований до формату новинного мовлення, тому його хронометраж не перевищуватиме 8 хвилин.

 

Щотижня в ефір виходитиме розширений сюжет на одну з актуальних тем. У першому випуску спецпроекту, який називається «Житлова безвихідь», йтиметься про житлове питання. Програма вийде в ефір у суботу, 2 липня, об 11.00, 17.00 і 21.00, із повтором у неділю та понеділок.

 

Серед наступних тем програми - проблеми підліткової вагітності, плагіат в наукових колах та інше.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду