«Амедіа» створила супутниковий канал, який показуватиме «Татьянин день» і прем’єри

1 Липня 2011
13710
1 Липня 2011
12:28

«Амедіа» створила супутниковий канал, який показуватиме «Татьянин день» і прем’єри

13710
«Амедіа» створила супутниковий канал, який показуватиме «Татьянин день» і прем’єри

Російський продакшн «Амедіа» створив цілодобовий канал Amedia. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Канал до кінця серпня 2011 року транслюватиметься у пакеті супутникового телебачення «Континент ТВ» у тестовому режимі. Це пакет компанії «Орион Экспресс», оператора супутникового телебачення, який стане партнером з дистрибуції каналу.

 

З платформи супутникового оператора канал також транслюватиметься у кабельних мережах території Росії та СНД.

 

Найближчим часом планується випустити HD-версію каналу.

 

Ефірна сітка Amedia складатиметься переважно з серіалів та програм власного виробництва. найближчим часом в ефірі з\'явиться теленовела «Татьянин день», історична мелодрама «Адъютанты любви», драмеді «Сила притяжения», комедія «Короли игры», детектив «Морозов», мелодрама «Общая терапия» тощо. За перший рік мовлення канал планує показати 1500 годин телевізійного контенту. Блок прем\'єрних проектів складатиме 4 години на день.

 

Президент компанії «Амедіа» Олександр Акопов зазначив, що у продукту його продакшну є «постійна та віддана аудиторія»: «Наші глядачі хочуть повертатись до улюблених героїв та історій. Ми хотіли б розпочати випускати нові проекти, перш за все, на своєму каналі, для своїх постійних глядачів, і вже потім передавати їх для показу на інші канали».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13710
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду