Французькі тренери проведуть тренінг для інформаційників НТКУ

29 Червня 2011
11549
29 Червня 2011
17:09

Французькі тренери проведуть тренінг для інформаційників НТКУ

11549
Французькі тренери проведуть тренінг для інформаційників НТКУ

У липні цього року тренери з Canal France Internarional (CFI) проведуть тренінг для працівників ТВО Інформаційно-аналітичних програм Національної телекомпанії України. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

П'ятиденний тренінг буде присвячений питанням виробництва новин, покращення якості та графічного оформлення.

 

Нагадаємо, у листопаді 2010 року управління закордонного співробітництва НТКУ організувало візит експерта CFI пані Женев'єви де Монгольф'є з метою ознайомлення з роботою та структурою ТВО Інформаційно-аналітичних програм. Ця зустріч відбулася в рамках оновленої угоди, що була підписана у серпні 2010 року і яка передбачає співробітництво у сфері програмного продукту та передачі досвіду. В результаті візиту було домовлено провести тренінг для працівників Першого національного.

 

Як писала ТК, у червні цього року Європейська мовна спілка (EBU) провела тренінг для технічних працівників Національної телекомпанії України, присвячений переходу на HD-технології.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11549
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
УТ , Дед Панас и зайцы
4706 дн. тому
ЕЩЕ лучше? Да уж куда лучше, УТ лучше всех....
Кайзер
4706 дн. тому
чем быстрее пройдет процесс переподготовки ,тем быстрее сработает первый по рейтингу на первое место.Пусть учаться работать еще лучше
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду