УДО оприлюднило пам’ятку взаємодії з журналістами

29 Червня 2011
10045
29 Червня 2011
16:10

УДО оприлюднило пам’ятку взаємодії з журналістами

10045
УДО оприлюднило пам’ятку взаємодії з журналістами

Управління державної охорони оприлюднило на своєму сайті пам'ятку щодо взаємодії співробітників УДО України з представниками засобів масової інформації.

 

Згідно з пам'яткою співробітник УДО України, уповноважений взаємодіяти зі ЗМІ, ознайомлює журналістів з правилами та вимогами режиму (перебувати у визначених для роботи преси місцях; не заважати вільному пересуванню посадової особи щодо якої здійснюється державна охорона; не залишати особистих та інших речей в місцях де присутність преси не передбачена протоколом; припиняти проведення зйомок після завершення заходу на об'єктах щодо яких здійснюється державна охорона тощо).

 

Крім того, УДО акцентує увагу працівників ЗМІ на необхідності завчасного отримання акредитації та прибуття до місця події без запізнень; наявності документів, які посвідчують особу; дотримання встановлених правил протоколу і вимог режиму, які діють під час проведення охоронного заходу.

 

Повний текст пам'ятки щодо взаємодії співробітників УДО України з представниками засобів масової інформації.

 

Нагадаємо, у березні цього року під час круглого столу «Відносини ЗМІ і силових структур в Україні» заступник директора Департаменту Управління державної охорони Олег Герасик повідомив, що управління розробило пам'ятку поведінки співробітників УДО під час масових заходів, на яких присутні працівники ЗМІ. Він зазначив, що документ є на сайті УДО. Але він був оприлюднений не одразу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10045
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду