Медiахолдинг Naspers може придбати портал приватних оголошень Slando

25 Червня 2011
6848
25 Червня 2011
10:54

Медiахолдинг Naspers може придбати портал приватних оголошень Slando

6848
Медiахолдинг Naspers може придбати портал приватних оголошень Slando

MIH Allegro BV (Нiдерланди), дочiрня компанiя MIH Internet Europe, яка входить до великого пiвденноафриканського медiахолдингу Naspers, може придбати Slando Limited - портал приватних безкоштовних оголошень у Росiї, Українi та ще дев'яти країнах. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

Як ідеться в повiдомленнi Антимонопольного комiтету України за 24 червня, вiн надав MIH Allegro BV право на придбання понад 50% у Slando Limited.

 

Засновники компанiї Slando Limited - колишнi iнвестицiйнi банкiри Майкл Пеннiнгтон (Michael Pennington) i Саймон Крукал (Simon Crookall). У 2000 роцi вони запустили лондонський сайт оголошень gumtree.com, який згодом придбала компанiя eBay, а в 2006 роцi зайнялися новим проектом - Slando, в якому eBay також має свою частку.

 

Slando дiє на територiї 11 мiст Росiї, України, а також ще в дев'яти країнах. В Українi ресурс виходить з лютого 2007 року, представлений у п'яти мiстах-мiльйонниках та Криму.

 

Медiахолдинг Naspers представлений у Європi iнтернет-ресурсами Allegro, Ricardo, Godu-Godu, Nimbuzz. Йому також належить 29% у групi mail.ru.

 

Доходи Naspers у першому пiврiччi 2011 фiнансового року виросли на 25,8% - до $2,145 млрд, EBITDA - на 31,5%, до $538 млн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6848
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду