«Радіо-Ера» заявляє, що їхній логотип несанкціоновано використовують

23 Червня 2011
10664
23 Червня 2011
18:12

«Радіо-Ера» заявляє, що їхній логотип несанкціоновано використовують

10664
«Радіо-Ера» заявляє, що їхній логотип несанкціоновано використовують

ТРК «Радіо-Ера» заявила про несанкціоноване використання свого логотипу агентством інформації і реклами «Правда». Відповідне повідомлення поширила прес-служба радіокомпанії.

 

За інформацією «Радіо-Ера» ТОВ «Агентство інформації і реклами "Правда"» в межах промокампанії проекту «Казки для дорослих» випустило і розповсюдило компакт-диски з аудіозаписом цієї програми. На диску нанесено логотип «Радіо-Ера» та зазначена дата виходу програми 17 червня 2011 року, 23.00. Однак «Радіо-Ера» заявляє, що не має жодного відношення до виробництва цієї програми та випуску даного диску.

 

На запитання ТК у прес-службі ТРК «Радіо-Ера» уточнили, що йдеться про аудіопроект Ігоря Беркута (лідера партії «Велика Україна»), який не вийшов в ефір.

 

Радіокомпанія попереджає про відповідальність за несанкціоноване використання логотипу та торгової марки «Радіо-Ера» на підставі ст. 495 Цивільного кодексу України, ст. 229 Кримінального кодексу України та ст. 512 Кодекс України про адміністративні правопорушення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10664
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пилип з конопель
4700 дн. тому
О-о, а це цікава історія, і могла б стати темою для розслідування ТК. По-перше, хто такий насправді цей Ігор Гекко-Беркут, колишній радянський спецназівець, згодом казахський банкір, а тепер типу український політик... І чого це в ефірі Радіо Ера він з*являється з такою періодичністю, наче там працює? і шо то за дивна радіопостановка (за мотивами Лускунчика), реклама якої кілька днів звучала на Радіо Ера, причому російською мовою (!), а потім зникла? Що сталося, чому не домовилися, га? Чи хто завадив?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду