У Княжицького обговорять «податковий майдан» і українських геніїв, а в Безулик - українські реалії та європейські стандарти

23 Червня 2011
8793
23 Червня 2011
15:54

У Княжицького обговорять «податковий майдан» і українських геніїв, а в Безулик - українські реалії та європейські стандарти

8793
У Княжицького обговорять «податковий майдан» і українських геніїв, а в Безулик - українські реалії та європейські стандарти

23 червня у програмі «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі говоритимуть про «податковий майдан», українських геніїв та «Країну мрій-2011». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма стартує о 21.00.

 

Про досвід «податкового майдану» і те, яких громадянських протестів можна чекати надалі,  з ведучим дискутуватиме адвокат та правозахисник Олександр Данилюк.

 

Поет, перекладач та політемігрант  Мойсей Фішбейн розповість, куди зникають українські генії, як українці споживають попсу та чому досі не видано повну збірку перекладів світових класиків від Миколи Лукаша. Також драматург і сценарист Максим Курочкін обговорюватиме те, як молоді українські драматурги ставлять свої вистави на сценах московських та європейських театрів та чому їхня творчість недооцінена на Батьківщині.

 

Окрім цього, ректор Українського католицького університету Борис Гудзяк розповідатиме про Омеляна Ковча, який був вбитий у газовій камері нацистського табору Майданек і беатифікований Папою Римським.

 

Також гостем програми стане поет і музикант Олег Скрипка. Він розкаже про те, хто приїде на «Країну мрій-2011» і що робили «Воплі Відоплясова» та «Чоботи з Бугая» у Сургуті.

 

У проекті 5-го каналу «РесПубліка з Анною Безулик» візьмуть участь народні депутати Леонід Кожара (Партія регіонів) та Анатолій Гриценко (НУ-НС).

 

Проект виходить о 21.30.

 

Гості дискутуватимуть на теми: загублена в Європі: що спільного має Україна з європейськими демократичними цінностями; корупція та Конституція: коли про нас згадують європейці; підписка про невиїзд: хто у Європарламенті занепокоєний політичними репресіями в Україні; НАТО, газ, Євросоюз: чим знову роздратований наш північний сусід?

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду