Українські канали придбали два формати Talpa

22 Червня 2011
5533
22 Червня 2011
15:04

Українські канали придбали два формати Talpa

5533
Українські канали придбали два формати Talpa

Голландська  компанія Talpa ліцензувала на території України виробництво локальних версій форматів Top of The Flops  та  Are You Kidding Me? Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Назви каналів-покупців Talpa не уточнює, посилаючись на комерційні домовленості.

 

Розважальне реаліті Top of The Flops -  це битва найкращих музичних продюсерів країни, які намагатимуться зробити зірку з претендентів, яким не притаманні вокальні дані. Учасниками шоу стануть найслабші учасники кастингу. За умовами формату, троє продюсерів обирають по два найменш талановитих учасника, які протягом місяця мають  записати сингл та відеокліп, що буде у ротації. Перемагає учасник, сингл якого стає хітом.

 

За умовами ігрового шоу Are You Kidding Me? сотням гравців у залі пропонуються дві історії у версії розповідей професійних комедіантів. Одна з них правдива, інша - вигадка. Завдання учасників - з'ясувати хто з комедіантів розповів правду. За неправильну відповідь гравці вибувають з шоу. В оригінальній версії приз становить 10 тисяч євро.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5533
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду