НТКУ сплатить за послуги GfK 568 тис. грн

22 Червня 2011
13983
22 Червня 2011
14:44

НТКУ сплатить за послуги GfK 568 тис. грн

13983
Телекомпанія придбала пакет послуг, у який увійшли дані вимірювань і ліцензії на програмне забезпечення
НТКУ сплатить за послуги GfK 568 тис. грн

Національна телекомпанія України придбала пакет послуг у компанії GfK Ukraine на суму 568 тис. грн. Про це пише  газета «Дело» із посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Термін надання сплачених послуг - до 31 грудня 2011 року.

 

Як повідомили у прес-службі НТКУ, телекомпанія придбала пакет послуг, у який увійшли данні вимірювань і ліцензії на програмне забезпечення для аналізу телевізійних даних.

 

Вартість  цього пакету у прес-службі не розголошують, лише зазначають:  «Ціни на послуги ТБ-панелі формуються, виходячи з показників частки за попередній рік: фактично, чим більша частка каналу, тим більше він платить за послуги».

 

Вартість послуг телевізійної панелі визначає Індустріальний телевізійний комітет.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13983
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду