УМХ створив підрозділ ділових видань

21 Червня 2011
11886
21 Червня 2011
13:31

УМХ створив підрозділ ділових видань

11886
УМХ створив підрозділ ділових видань

Видавничий дім «Українського медіахолдингу» (United Media Holding, УМХ) створив підрозділ, який управляє медіапроектами для ділової аудиторії. До сегменту ділових видань увійшли журнали Forbes, «Корреспондент», «Фокус», «Деньги» і сайти focus.ua та dengi.ua. Про це повідомляє прес-служба УМХ.

 

Керівником нового підрозділу стала Надія Шаломова, яка раніше очолювала журнали «Фокус» і Forbes. Директором з реклами сегменту ділових ЗМІ призначена Неля Чернишук, яка раніше керувала продажами реклами «Фокуса» і Forbes.

 

За словами Надії Шаломової, поштовхом до створення окремого сегменту ділових ЗМІ в УМХ стала купівля частки в компанії KP media (видавець «Корреспондента») і виведення на ринок журналу Forbes.

 

«У категорії українських ділових видань присутній довготривалий тренд - перетікання бізнес-аудиторії із суто ділових журналів у новинні. Враховуючи ситуацію і йдучи назустріч рекламодавцям, ми оптимізували внутрішню структуру, щоб краще задовольняти запити рекламного ринку, спрямовані на забезпечену аудиторію», - пояснила створення нового підрозділу директор видавничого дому УМХ Тетяна Єфименко.

 

У вересні для рекламодавців будуть презентовані комплексні рекламні пропозиції видань.

 

У прес-службі УМХ з посиланням на результати останньої хвилі PMI 2011/1 (дослідження аудиторії спеціалізованих і національних видань PMI Regions компанії TNS) повідомляють, що видання ділового сегменту УМХ показали зростання аудиторії одного номера: «Корреспондент» виріс на 10%, «Деньги» - на 16% і «Фокус» - на 17%. «Без урахування Forbes, який не оцінювався, видання ділового сегменту УМХ покривають 75% забезпеченої аудиторії. Перетин аудиторії - не більше 10% по окремим виданням», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11886
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду