УМХ створив сейлз-хаус видавничого дому, який очолив Ігор Остраков

13 Липня 2011
7367
13 Липня 2011
15:40

УМХ створив сейлз-хаус видавничого дому, який очолив Ігор Остраков

7367
УМХ створив сейлз-хаус видавничого дому, який очолив Ігор Остраков

«Український медіахолдинг» створив сейлз-хаус свого видавничого дому, який очолив Ігор Остраков. Про це в інтерв'ю «Медіабізнесу» повідомила директор видавничого дому УМХ Тетяна Єфименко.

 

У прес-службі УМХ «Детектор медіа» уточнили, що сейлз-хаус створено 11 липня з метою консолідації переговорів з агенціями та збільшення частки УМХ на ринку. Він займатиметься продажем реклами в усіх виданнях холдингу («"Комсомольская правда" в Украине», «"Аргументы и факты" в Украине», «Фокус», «Корреспондент», Forbes, «Футбол», «Команда», «Деньги», «Теленеделя», «Сериал», «Телескоп» тощо).

 

За словами пані Єфименко, першим заступником керівника сейлз-хаусу призначена Наталія Пащенко, маркетинг-директором В2В - Наталія Бойко. «Концентрація професіоналів такого рівня однозначно приведе до посилення наших позицій на ринку. Зараз колеги аналізують наш портфель і готують нові пропозиції для ринку», - сказала вона. Які саме пропозиції готує сейлз-хаус, в УМХ наразі не розголошують.

 

Ігор Остраков водночас залишиться комерційним директором сейлз-хаусу «Сфера-ТВ Медіа».

 

Довідка:

Ігор Остраков працює в медіа з 1993 року. Працював продюсером, менеджером з реклами програми «Післямова», директором з реклами Нового каналу, заступником генерального директора сейлз-хаусів «Відео інтернешнл Київ» і «МедіаЛайт». З березня 2005 року - керівний партнер експертної групи Kwendi. Також був керівним партнером сейлз-хаусу «Сфера-ТВ» (нині - комерційний директор «Сфера-ТВ Медіа»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду