«Україна» оголосила кастинги на нове шоу «Кинь мені виклик!»

21 Червня 2011
14527
21 Червня 2011
12:15

«Україна» оголосила кастинги на нове шоу «Кинь мені виклик!»

14527
За форматом Challenge Me
«Україна» оголосила кастинги на нове шоу «Кинь мені виклик!»

Канал «Україна» оголосив кастинги на участь у новому розважальному шоу «Кинь мені виклик!». Про це зазначається на сайті телеканалу.

 

Раніше ТК повідомляла про те, що ТРК «Україна» готує рекорд-шоу за форматом Challenge Me (дослівний переклад - «Кинь мені виклик»), у якому учасники встановлюють і б'ють рекорди, а також просто демонструють незвичайні, абсурдні або веселі таланти. Всі завдання обмежуються часом або кількістю об'єктів. За кожне виконане завдання учасник отримає грошовий приз. Але його рекорд завжди може бути побитий іншим претендентом. Якщо претендент не може побити рекорд, рекордсмен отримує ще більше грошей. Після кожного виклику ведучий запрошує претендентів побити рекорд, який щойно був встановлений.

 

«Тепер кожен може заявити про свої унікальні і просто забавні можливості, встановити або побити рекорд, стати знаменитим і виграти велику суму всього за декілька хвилин!», - йдеться у повідомленні про кастинг.

 

Зазначимо, що серед переліку рубрик, у яких може брати участь герой шоу, представлені такі: першопрохідці, винахідники, надзвичайні здібності, випробувачі, спорт, мистецтво, інше.

 

У прес-службі ТРК «Україна» інформацію щодо цього шоу поки що не коментують.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14527
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду