Перший готує цикл програм про Крим

19 Червня 2011
15678
19 Червня 2011
16:36

Перший готує цикл програм про Крим

15678
Перший готує цикл програм про Крим
12 липня знімальна група Першого національного розпочне зйомки циклу програм про курортно-оздоровчі ресурси Кримського півострова. Всього буде створено 8 циклів програм, які потім транслюватимуться на Першому та інших загальнонаціональних та регіональних телеканалах України. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства курортів і туризму Автономної республіки Крим.

До циклу програм увійдуть фільми про клімат Кримського півострова, про SPA-технології, таласотерапії, а також про можливості бджолиної та винної терапії, яка застосовується у кримських санаторіях. 

«Мета цього проекту - розповісти про унікальні можливості кримського курортного лікування і лікувальні ресурси півострова», - розповів перший заступник міністра курортів і туризму Криму Олександр Лієв. 

За його словами, до Криму уже прибув народний артист України та ведучий НТКУ Володимир Горянський, який візьме участь у створенні фільмів. Як повідомляє заступник міністра, у липні знімальна група телеканалу розпочне працювати над циклом програм, присвячених лікувальним властивостям мулових грязюк у Сакському і Керченському регіонах. 

За інформацією пана Лієва, створення документальних фільмів про Крим буде відбуватися на умовах спільного фінансування. Так, 10 тис. грн. готове виділити курортне відомство і по 20 тис. грн. – санаторії, які братимуть участь у зйомках. 

Зазначимо, що цикли програм також будуть транслюватися на державних телеканалах в регіонах, з яким співпрацює Крим. «А це 36 регіонів світу», - уточнює Олександр Лієв.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15678
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марк
4717 дн. тому
НТКУ не готовит такой цикл !
Антон
4717 дн. тому
программы очень нужные.Люди будут знать куда едут.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду