У Павлодарі побили журналіста

17 Червня 2011
10573
17 Червня 2011
18:29

У Павлодарі побили журналіста

10573
У Павлодарі побили журналіста

У Павлодарі (Казахстан) у під'їзді власного будинку був побитий кореспондент газети «Городская неделя» Олександр Баранов, повідомляє BNews.kz.

 

За словами постраждалого журналіста, до нього в під'їзді підійшгов чоловік атлетичної статури і запитав: «Городская неделя?». «Я відповів: "Так". Тоді він, більше нічого не кажучи, почав бити мене по голові, обличчю, ребрам», - розповів Олександр Баранов.

 

«Однозначно я пов'язую це зі своєю професійною діяльністю. Тому що ані сотовий телефон, ані фотоапарат, ані гроші невідомий не забрав», - відзначив він.

 

Павлодарська поліція почала пошуки зловмисника, інформує BNews.kz. А керівник Павлодарської області Бакитжан Сагінтаєв доручив начальнику департаменту внутрішніх справ узяти розслідування на особливий контроль і розкрити злочин у найкоротший термін.

 

Олександр Баранов неодноразово публікував у місцевій і республіканській пресі критичні матеріалі. В останній його публікації, наприклад, ішлося про непрості взаємини одного підприємця і місцевої влади.

 

Це вже другий напад на журналіста. Шість років тому невідомі також побили Олександра Баранова біля будинку. Нападників тоді не знайшли.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10573
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду