Пост-шоу «Холостяка» за участі Чмерковського взяло вищі за фінал показники

10 Червня 2011
17001
10 Червня 2011
14:36

Пост-шоу «Холостяка» за участі Чмерковського взяло вищі за фінал показники

17001
Пост-шоу «Холостяка» за участі Чмерковського взяло вищі за фінал показники

Фінальне пост-шоу «Холостяк. Як вийти заміж?» 9 червня  на СТБ дивились краще за фінальний випуск самого реаліті.

 

Проект мав рейтинг 9,59%, частку 32,19%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

У містах з населенням понад 50 тисяч рейтинг шоу склав 11,18%, частка - 34,51%.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 2 червня фінальний випуск реаліті-шоу «Холостяк» мав рейтинг 9,04%, частку 30,8% за «Вся Україна», і рейтинг 10,48%, частку 33,7% за «50 тис.+».

 

Нагадаємо, шоу «Холостяк» - це адаптація американського проекту The Bachelor. Перший сезон українського проекту стартував в ефірі  17 березня. «Холостяк» першого сезону Максим Чмерковський - 31-річний танцівник, хореограф та викладач танців. Переможцем проекту стала Олександра Шульгіна.

 

У заключному випуску ток-шоу Анфіси Чехової 9 червня транслювались кадри, які не увійшли до основних випусків реаліті. Також участь у ток-шоу взяли головний герой реаліті Максим Чмерковський та дівчата-учасниці.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал СТБ запустить другий сезон реаліті-шоу «Холостяк». Уже розпочато підготовку до зйомок та відбору учасниць. У відкритому кастингу беруть участь незаміжні дівчата, старші 21 року. Для цього їм необхідно було заповнити анкету на сайті СТБ до 25 травня.

 

За форматом шоу, холостяк знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17001
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду