«Холостяк» Чмерковський обрав Сашу

2 Червня 2011
27396
2 Червня 2011
23:37

«Холостяк» Чмерковський обрав Сашу

27396
«Холостяк» Чмерковський обрав Сашу

Переможницею романтичного шоу «Холостяк» на телеканалі СТБ стала 23-річна Олександра Шульгіна. На ній зупинив свій вибір головний герой проекту - американець українського походження Максим Чмерковський.

 

Нагадаємо, до фіналу проекту окрім Саші також дійшла 21-річна Яна Соломко.

 

Нагадаємо, шоу «Холостяк» - це адаптація американського проекту The Bachelor. Перший сезон українського проекту стартував в ефірі  17 березня. «Холостяк» першого сезону Максим Чмерковський - 31-річний танцівник, хореограф та викладач танців.

 

За форматом, холостяк знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал СТБ запустить другий сезон реаліті-шоу «Холостяк». Уже розпочато підготовку до зйомок та відбору учасниць. У відкритому кастингу беруть участь незаміжні дівчата, старші 21 року. Для цього їм необхідно було заповнити анкету на сайті СТБ до 25 травня.

 

Ім'я головного героя другого сезону буде оголошене перед початком зйомок.

 

В ефір проект вийде навесні 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27396
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитрий
4694 дн. тому
К сожалению, это так
Lawyerlex
4695 дн. тому
2 червня на СТБ нарешті закінчився перший сезон шоу «Холостяк», яке є адаптацією американського проекту The Bachelor. Перший сезон українського проекту стартував в ефірі 17 березня.Сенс шоу не потрбіно нагадувати - холостяк знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них. «Холостяк» першого сезону Максим Чмерковський - 31-річний танцівник, хореограф та викладач танців, який до речі мешкає в США, є призером американських "Танців з зірками", тобто звичайний гламурний метросексуал, який вирішив не одружуватись на американці, а взяти в дружини,напевно, рідну українську дівчину Галю з села Мечебилове або Бурбулатове. Не знаю, звідки були дівчата-претендентки в цьому шоу, я бачив лише пару епізодів, але всі 25 чомусь нагадували професійних гейш, які все життя тим і займалися, що зваблювали чоловіків. Якщо продюсери шоу вирішили, що справжня українська красуня-наречена повинна виглядати як гейша, то за результатами кастингу їм це вдалося, кожна з 25 претенденток так і виглядала. Якщо продюсери шоу вирішили показати збірний образ-стереотип сучасної молодої української дівчини типу "лярва, яка спить з успішними чоловіками з грошима, а потім вже за допомогою тих же грошей чоловіків стає успішною жінкою, чи то пак лялькою" , то і це на 100% вдалося. Якщо продюсери шоу вирішили показати образ сучасного молодого чоловіка- нареченого як нерішучого метросексуала з купою грошей, який щовечора обирає відповідно до розміру свого гаманця дівчину як в супермаркеті, а потім каже, що щось не влаштовує та кидає її, то і це на 200% вдалося. Питання одне, навіщо? Навіщо руйнувати останні моральні принципи, які ще залишилися в свідомості звичайних молодих дівчат (а саме вони є цільовою аудиторією шоу)? Навіщо закладати в свідомість молодих українок стереотип про легке життя, про те, що чоловік повинен бути багатим, оплачувати всі твої забаганки, а ти повинна просто правильно себе подати (вибачте, вчасно дати)? А де поняття шлюбу, взаємної відповідальності одне за одного, поваги? Чому з екранів ТВ-шоу ми не бачимо меседжів про те, що шлюб-це не тільки і не стільки романтика, красиві побачення в Парижі (цікаво хто з пересічних українців, не чиновників і не олігархів може собі таке дозволити), але це й ще та в основному праця, наполеглива праця для двох, це ще й побут спільний, діти....Продюсери оголосили про вторий сезон шоу, а це значить що його рейтинг був високим, його дивились....і це дуже бентежить, бо після другого та третього сезону такого шоу у дівчаток крім бажання грошей та красивого легкого життя не залишиться нічого. Хто буде матерями майбутнього? корисливі жінки? ні вибачте краще бути самотнім.....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду