Прес-секретар і радники Януковича отримуватимуть 90% надбавки до зарплати

6 Червня 2011
11232
6 Червня 2011
14:39

Прес-секретар і радники Януковича отримуватимуть 90% надбавки до зарплати

11232
Прес-секретар і радники Януковича отримуватимуть 90% надбавки до зарплати

Прес-секретар президента України, радник президента, радник президента - керівник Головного управління Адміністрації президента отримуватимуть надбавку до зарплати в розмірі 90%. Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів № 579 від 1 червня, яка оприлюднена на урядовому порталі.

 

Відповідні зміни 1 червня 2011 року внесено до постанови Кабміну від 28 серпня 2001 року №1119.

 

До цієї постанови надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці в розмірі 90% отримували: голова Адміністрації президента, керівник секретаріату Кабінету Міністрів, керівник Державного управління справами, керівник апарату Верховної Ради, їхні перші заступники та заступники, перші заступники й заступники міністра, голова Державної прикордонної служби, керівник розвідувального органу Міністерства оборони.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду