Герман вважає помилкою, коли політик закривається від журналістів

6 Червня 2011
10660
6 Червня 2011
12:57

Герман вважає помилкою, коли політик закривається від журналістів

10660
Герман вважає помилкою, коли політик закривається від журналістів

Радник президента Ганна Герман обіцяє взяти участь у телемарафоні «Повний доступ» на телеканалі ТВi 6 червня о 20:00. Про це вона сказала «ЛігаБізнесІнформ».

 

«Я вважаю, що з журналістами завжди треба говорити. Навіть тоді, коли ти знаєш, що розмова буде дуже непроста й неприємна. Для політика немає іншого виходу. Якщо політик закривається від журналістів, то це означає, що він робить дуже більшу помилку», - зазначила пані Герман.

 

Та на запитання, чи варто журналістам чекати президента, який також отримав запрошення на ефір, пані Герман зазначила, що у Віктора Януковича жорсткий графік. «У будь-якій країні президенти рідко ходять на такі ефіри», - заявила вона.

 

Герман висловила сподівання, що прийдуть і інші представники Адміністрації президента.

 

Як відомо, 6 червня у День журналіста, громадський рух «Стоп цензурі!» проведе чотиригодинний телемарафон «Повний доступ» на телеканалі ТВі.

 

Рух ініціює обговорення проблем та досягнень в інформаційній сфері за час правління Віктора Януковича та його команди. Хто є цензором в Україні, кому належать медіа, як дізнатися про реальні статки чиновників та чи працює закон про доступ до інформації - відповіді на ці запитання шукатимуть учасники «Стоп цензурі!» та запрошені в студію гості. 

 

Марафон розпочнеться о 20:00 та триватиме до опівночі.

 

Дивіться також онлайн-трансляцію на «Детектор медіа» та «Українській правді».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду