detector.media
06.06.2011 12:57
Герман вважає помилкою, коли політик закривається від журналістів

Радник президента Ганна Герман обіцяє взяти участь у телемарафоні «Повний доступ» на телеканалі ТВi 6 червня о 20:00. Про це вона сказала «ЛігаБізнесІнформ».

 

«Я вважаю, що з журналістами завжди треба говорити. Навіть тоді, коли ти знаєш, що розмова буде дуже непроста й неприємна. Для політика немає іншого виходу. Якщо політик закривається від журналістів, то це означає, що він робить дуже більшу помилку», - зазначила пані Герман.

 

Та на запитання, чи варто журналістам чекати президента, який також отримав запрошення на ефір, пані Герман зазначила, що у Віктора Януковича жорсткий графік. «У будь-якій країні президенти рідко ходять на такі ефіри», - заявила вона.

 

Герман висловила сподівання, що прийдуть і інші представники Адміністрації президента.

 

Як відомо, 6 червня у День журналіста, громадський рух «Стоп цензурі!» проведе чотиригодинний телемарафон «Повний доступ» на телеканалі ТВі.

 

Рух ініціює обговорення проблем та досягнень в інформаційній сфері за час правління Віктора Януковича та його команди. Хто є цензором в Україні, кому належать медіа, як дізнатися про реальні статки чиновників та чи працює закон про доступ до інформації - відповіді на ці запитання шукатимуть учасники «Стоп цензурі!» та запрошені в студію гості. 

 

Марафон розпочнеться о 20:00 та триватиме до опівночі.

 

Дивіться також онлайн-трансляцію на «Детектор медіа» та «Українській правді».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY