Тимошенко: Хорошковський намагався купити «Дзеркало тижня»

3 Червня 2011
12330
3 Червня 2011
10:58

Тимошенко: Хорошковський намагався купити «Дзеркало тижня»

12330
Тимошенко: Хорошковський намагався купити «Дзеркало тижня»

Лідер «Батьківщини», екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що голова СБУ Валерій Хорошковський намагався придбати газету «Дзеркало тижня». Про це вона сказала в ефірі ТВі, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Пан Хорошковський хотів викупити газету "Дзеркало тижня". І Юлія Мостова (заступник головного редактора «Дзеркала тижня» - ред.) разом з колективом були змушені другу газету випустити, щоб забрати одне з останніх чесних видань з під впливу СБУ, який володіє каналом «Інтер», - сказала вона.

 

Нагадаємо, 15 січня 2011 року вийшов перший випуск тижневика «Дзеркало тижня. Україна», у вихідних даних якого Юлію Мостову зазначено головним редактором. Володимир Мостовий, який очолював газету шістнадцять років, відійшов від управління редакцією (інтерв'ю з ним читайте тут). Заснувавши нове видання, Мостові поставили крапку в багаторічній історії зазіхань екс-прем'єра Павла Лазаренка на володіння часткою в газеті.

 

В інтерв'ю «Детектор медіа» Юля Мостова сказала, що можливістю придбати газету цікавилися багато олігархів, зокрема - Рінат Ахметов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12330
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду