«Холостяк» стартує на СТБ 17 березня

3 Березня 2011
23579
3 Березня 2011
13:35

«Холостяк» стартує на СТБ 17 березня

23579
«Холостяк» стартує на СТБ 17 березня

Реаліті-шоу «Холостяк» стартує на СТБ 17 березня. Про це ТК повідомили у прес-службі каналу.

 

Проект виходитиме щочетверга о 20:15. Заплановано 12 епізодів.

 

На сьогодні в цьому слоті в четвер виходять «Містичні історії з Павлом Костіциним». Цей проект залишиться в сітці в неділю.

 

Як уже повідомляла ТК, проект вестиме актор Іван Городецький.

 

Нагадаємо, шоу «Холостяк» - адаптація американського проекту The Bachelor. Герой українського «Холостяка» - 30-річний Максим Чмерковський, танцівник, хореограф та викладач танців. За форматом, «холостяк» знайомиться з 25 претендентками (ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23579
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду