До Княжицького прийдуть Тимошенко і Геращенко. Говоритимуть про Білорусь, цифру і цензуру в ЗМІ

1 Червня 2011
7975
1 Червня 2011
18:38

До Княжицького прийдуть Тимошенко і Геращенко. Говоритимуть про Білорусь, цифру і цензуру в ЗМІ

7975
До Княжицького прийдуть Тимошенко і Геращенко. Говоритимуть про Білорусь, цифру і цензуру в ЗМІ

В ефірі політичного ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким» на ТВі обговорюватимуть санкцію Печерського суду на арешт лідера БЮТ. Гостем цього блоку програми стане Юлія Тимошенко. Про це повідомляє прес-служба ТВі.

 

Також у програмі дискутуватимуть щодо таких тем:

 

- Хто блокує перехід українського ТБ на цифрове мовлення, та хто хоче монополізувати ринок цифрових послуг? Чи є цензура в українських ЗМІ? Про це - голова слідчої комісії Верховної Ради Ірина Геращенко.

 

- Чому обвалився білоруський рубль, що робиться нині у супермаркетах Мінська? Чи можливе повторення білоруського економічного колапсу в Україні? Про це - посол України у Республіці Білорусь Роман Безсмертний.

 

- Якими новинками цього року порадував українців перший міжнародний книжковий ярмарок «Книжковий арсенал»? Про це - керівник видавництва «Дух і літера» Леонід Фінберг.

 

- Чи стане концерт пам\'яті лідера «Братів Гадюкіних» Сергія Кузьминського «Я вернувся домів» українським Вудстоком? Що буде у столичному палаці спорту  3-го червня. Гість блоку - учасник акції співак Святослав Вакарчук.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» виходить о 21.00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7975
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду