ESG запустить програму «ProБізнес» на каналі «Донбас»

1 Червня 2011
9822
1 Червня 2011
18:10

ESG запустить програму «ProБізнес» на каналі «Донбас»

9822
ESG запустить програму «ProБізнес» на каналі «Донбас»

Комунікаційна група ESG запускає новий проект «ProБізнес» на каналі «Донбас». Про це повідомляє прес-служба ESG.

 

Програма зроблена у форматі breaking news, який передбачає блок-огляди коротких інформаційних сюжетів економічного характеру (держрегулювання, законодавство, рішення, заяви, новини з головних ринків). Далі дайджест доповнюватимуть два сюжети: перший - актуального новинного характеру (важливі події в економіці України та світу), другий - прикладного (сюжет-консультація у світі персональних фінансів).

 

Також у проекті виходитимуть матеріали корпоративного сегменту, які будуть розповідати глядачу про той чи інший ринок, компанію, конкуренцію. Завершуватиме програму свіжа інформація з валютного і паливного ринків.

 

Програма орієнтована як на бізнес-аудиторію, так і на людей, які цікавляться економічними процесами в Україні: «"ProБізнес" буде орієнтуватися на вподобання глядача регіону трансляції. В ній буде приділятися велика увага ринковій інформації - промисловість, актуальні питання регіональної економіки тощо», - коментує шеф-редактор ESG Богдан Мяновський.

 

За словами Михайла Іртлача, директора з маркетингу групи, запуск проектів на інших телеканалах (у групи є власний - UBR. - ТК) заснований на паритетних умовах роботи: «вони нам надають ефір, а ми виробляємо програму». 

 

Нагадаємо, нещодавно програми виробництва ESG запустили НТН і «Київ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9822
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду