На НТН і ТРК «Київ» стартували два проекти ESG

11 Травня 2011
12991
11 Травня 2011
16:47

На НТН і ТРК «Київ» стартували два проекти ESG

12991
На НТН і ТРК «Київ» стартували два проекти ESG

11 травня на каналах НТН та «Київ» стартували два ділових проекти комунікаційної групи ESG. Про це повідомила прес-служба ESG.

 

На НТН виходитиме програма «Легальний дохід», в основі якої бізнес-інформація, орієнтована в основному на чоловічу аудиторію: фінанси, автомобілі, паливо, страхування, регуляторні важелі, витрати, способи заробітку грошей, а також економічні розслідування, розкриття фактів зловживання у бізнес-сфері, історії майнових конфліктів і випадків недобросовісної конкуренції.

 

П\'ятихвилинна програма виходитиме з понеділка по п\'ятницю о 8:30.

 

На ТРК «Київ» виходитиме проект «Світ бізнесу» - програма про події в економіці ключових ділових центрів України, про урядові рішення, які впливають на бізнес у державі. У проекті висвітлюватимуться ділові події великих міст України, курси валют і ціни на бензин. Спеціальна рубрика програми присвячена технологічним новинкам.

 

«Світ бізнесу» виходитиме з понеділка по п\'ятницю о 8:55, 16:55 і 23:20 (хронометраж 5 хвилин). Підсумковий випуск - у неділю о 21:25 (хронометраж 26 хвилин).

 

«Ми розширюємо присутність програм для ділової аудиторії, створених Комунікаційною групою ESG, на головних телеканалах України. Для кожного телевізійного каналу ми робимо спеціально програми, виходячи з цільової аудиторії каналу і її потреб. Так "Легальний дохід" на НТН розрахована більш на чоловічу аудиторію, а програма "Світ бізнесу" - на жителів Києва, де окремі рубрики програми будуть допомагати телеканалу залучати молоду аудиторію», - розповідає Михайло Ірталач, директор по маркетингу ESG.            

 

Як повідомила «Телекритиці» в.о. директора ТРК «Київ» Світлана Криворучко, проект виходитиме на партнерській основі: «Ніхто нікому не платить, це на партнерських засадах». Із аналогічним питанням - на яких умовах розміщується програма ESG - ТК звернулася до прес-служби групи «Інтер» щодо НТН. Там відповіли, що керівництва каналу немає в Києві, тому наразі коментарю не буде.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12991
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Gesha
4734 дн. тому
«Ніхто нікому не платить, це на партнерських засадах» - це круто, мати такі стосунки каналу з великим продакшином! Але ці партнерскі засади ніхто та ніколи не підтверджує. Ані ЄеСГешний меморандум підписаний між ними, ані устні домовленності керівництва. Це дуже весело, друзі. Здається, що ЄеСГешне курівництво готу велику аферу по захвату малих каналів, розпочинаючи з ефірного часу! Бо грошей з ЄеСГе ніколи не дочекаєшься - бо їх НЕМА! Так само вони працюють і з продакшинами, які горбатяться на ВЕЛИКИЙ канал (чи продакшин) та "Надійног" партнера! Надійність перевіряється часом та не у позитивну сторону! Дуже цікаво дізнатися якій такий новий продакшин радий працювати з ЄеСГе за 3 копійки за хвилину та й ще по бартеру?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду