МТС запустив послугу, яка дозволяє переглядати понад 40 ТБ-каналів

1 Червня 2011
7550
1 Червня 2011
14:36

МТС запустив послугу, яка дозволяє переглядати понад 40 ТБ-каналів

7550
МТС запустив послугу, яка дозволяє переглядати понад 40 ТБ-каналів

Оператор мобільного зв\'язку «МТС Україна» запустив послугу TV Box, яка дозволяє абонентам МТС переглядати більше сорока ТБ-каналів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Абоненти МТС, які перебувають в Україні, зможуть переглядати на екранах своїх мобільних телефонів «незалежні телеканали» (Eurosport 2 News, Спорт Плюс, MTV Dance, «РИА Новости», France 24, BBC World News і інші). Після установки програми TV Box в телефоні будуть доступні також ТБ-розваги, новинки кіно, фільми і програми, створені і придбані спеціально для глядачів мобільного ТБ, короткометражне фестивальне кіно, анімація, гарячі новини, програми про автомобілі, спорт і екстремальні розваги, про життя зірок тощо. Відео за вибором можна також завантажити в мобільний телефон.

 

Для перегляду телебачення потрібно налаштувати вихід в інтернет для мобільного телефону. Усе інше робить додаток: за 10-15 секунд налаштовується під доступну швидкість і забезпечує, на думку прес-служби МТС, «найкращу якість телемовлення».  

 

Перегляд базових каналів - безкоштовний, абоненти платять тільки за використаний трафік. Окремі канали і відеоролики можуть бути платними - їх вартість вказана в інформації про канал або у відеоролику в додатку.

 

Додаток TV Box можна завантажити за прямим посиланням wap.mts.com.ua/tvbox через браузер мобільного телефону. При користуванні порталом wap.mts.com.ua оплачується WAP-трафік за тарифним планом абонента.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду