detector.media
01.06.2011 14:36
МТС запустив послугу, яка дозволяє переглядати понад 40 ТБ-каналів

Оператор мобільного зв\'язку «МТС Україна» запустив послугу TV Box, яка дозволяє абонентам МТС переглядати більше сорока ТБ-каналів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Абоненти МТС, які перебувають в Україні, зможуть переглядати на екранах своїх мобільних телефонів «незалежні телеканали» (Eurosport 2 News, Спорт Плюс, MTV Dance, «РИА Новости», France 24, BBC World News і інші). Після установки програми TV Box в телефоні будуть доступні також ТБ-розваги, новинки кіно, фільми і програми, створені і придбані спеціально для глядачів мобільного ТБ, короткометражне фестивальне кіно, анімація, гарячі новини, програми про автомобілі, спорт і екстремальні розваги, про життя зірок тощо. Відео за вибором можна також завантажити в мобільний телефон.

 

Для перегляду телебачення потрібно налаштувати вихід в інтернет для мобільного телефону. Усе інше робить додаток: за 10-15 секунд налаштовується під доступну швидкість і забезпечує, на думку прес-служби МТС, «найкращу якість телемовлення».  

 

Перегляд базових каналів - безкоштовний, абоненти платять тільки за використаний трафік. Окремі канали і відеоролики можуть бути платними - їх вартість вказана в інформації про канал або у відеоролику в додатку.

 

Додаток TV Box можна завантажити за прямим посиланням wap.mts.com.ua/tvbox через браузер мобільного телефону. При користуванні порталом wap.mts.com.ua оплачується WAP-трафік за тарифним планом абонента.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY