Перший приз імені Гурченко на «Харківському бузку» отримав фільм про глухих для глухих

30 Травня 2011
15040
30 Травня 2011
11:32

Перший приз імені Гурченко на «Харківському бузку» отримав фільм про глухих для глухих

15040
Перший приз імені Гурченко на «Харківському бузку» отримав фільм про глухих для глухих

Журі III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харківський бузок-2011» вирішило вже цього року (до внесення відповідних змін до регламенту) присудити спеціальний приз імені Людмили Гурченко фільму «Шанс», режисера Олександра Фомічева з Києва. Це перший фільм в Україні про глухих для глухих. Також у стрічці використовувалася пісня жестовою мовою. Про це повідомляє «Городской дозор».

 

Під час церемонії нагородження лауреатів III Міжнародного фестивалю короткометражного кіно «Харківський бузок-2011» голова журі Володимир Фокін повідомив, що з цього року запроваджується новий спеціальний приз імені Людмили Гурченко.

 

«Коли пішла з життя Людмила Марківна Гурченко, ректорат ВДІКу вирішив запропонувати оргкомітету "Харківського бузку" з наступного фестивалю запровадити приз імені Людмили Гурченко. Оргкомітет фестивалю погодився з цією пропозицією», - розповів Володимир Фокін.

 

За його словами, на наступному  фестивалі «Харківський бузок» будуть внесені зміни в регламент, і приз займе гідне місце в низці інших нагород.

 

Нагадаємо, гран-прі фестивалю «Харьківський бузок» отримав фільм «Червоний трикутник» режисера В'ячеслава Серкеза - харків'янина, який проживає в Москві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15040
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду