У шоу «Україна має талант – 3» переміг ілюзіоніст Віталій Лузкар

28 Травня 2011
34719
28 Травня 2011
10:10

У шоу «Україна має талант – 3» переміг ілюзіоніст Віталій Лузкар

34719
У шоу «Україна має талант – 3» переміг ілюзіоніст Віталій Лузкар

У шоу «Україна має талант - 3» телеканалу СТБ переміг 24-річний ілюзіоніст Віталій Лузкар із Києва, який набрав найбільше голосів від телеглядачів. Друге місце посів 21-річний репер Артем Лоік із Полтави.

 

Результати конкурсу було оголошено під час прямого ефіру в ніч з 27 на 28 травня по закінченні гала-концерту.

 

Переможець отримає від організаторів шоу головний приз в один мільйон гривень. Учасникові, що посів друге місце, буде надано грант на розвиток його таланту в сумі 200 тисяч гривень від засновників каналу - Віктора та Олени Пінчук. Про це оголосила ведуча проекту Оксана Марченко під час гала-концерту.

 

Виступ переможця шоу Віталія Лузкаря у фіналі:

 

 

 

Виступ Артема Лоіка у фіналі:

 

 

На гала-концерті «Україна має талант - 3» також виступили переможці минулих сезонів. Нагадаємо, що в 2009 році в шоу перше місце посіла Ксенія Симонова (піскова анімація), на другій сходинці тоді опинився вокаліст Артем Семенов. У другому сезоні проекту перемогу здобула незряча співачка Олена Ковтун, «срібло» виборов скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

 

Телеканал СТБ уже розпочав підготовку до четвертого сезону шоу. «Україна має талант!» - українська адаптація формату America's Got Talents компанії Fremantle Media. Прем'єра проекту відбулася в ефірі каналу СТБ 3 квітня 2009 року. Ведуча - Оксана Марченко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34719
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду