detector.media
28.05.2011 10:10
У шоу «Україна має талант – 3» переміг ілюзіоніст Віталій Лузкар
У шоу «Україна має талант – 3» переміг ілюзіоніст Віталій Лузкар

У шоу «Україна має талант - 3» телеканалу СТБ переміг 24-річний ілюзіоніст Віталій Лузкар із Києва, який набрав найбільше голосів від телеглядачів. Друге місце посів 21-річний репер Артем Лоік із Полтави.

 

Результати конкурсу було оголошено під час прямого ефіру в ніч з 27 на 28 травня по закінченні гала-концерту.

 

Переможець отримає від організаторів шоу головний приз в один мільйон гривень. Учасникові, що посів друге місце, буде надано грант на розвиток його таланту в сумі 200 тисяч гривень від засновників каналу - Віктора та Олени Пінчук. Про це оголосила ведуча проекту Оксана Марченко під час гала-концерту.

 

Виступ переможця шоу Віталія Лузкаря у фіналі:

 

 

 

Виступ Артема Лоіка у фіналі:

 

 

На гала-концерті «Україна має талант - 3» також виступили переможці минулих сезонів. Нагадаємо, що в 2009 році в шоу перше місце посіла Ксенія Симонова (піскова анімація), на другій сходинці тоді опинився вокаліст Артем Семенов. У другому сезоні проекту перемогу здобула незряча співачка Олена Ковтун, «срібло» виборов скрипаль-віртуоз Олександр Божик.

 

Телеканал СТБ уже розпочав підготовку до четвертого сезону шоу. «Україна має талант!» - українська адаптація формату America's Got Talents компанії Fremantle Media. Прем'єра проекту відбулася в ефірі каналу СТБ 3 квітня 2009 року. Ведуча - Оксана Марченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY