До Шустера прийде Ющенко, до Кисельова - Пшонка

27 Травня 2011
10761
27 Травня 2011
16:45

До Шустера прийде Ющенко, до Кисельова - Пшонка

10761
До Шустера прийде Ющенко, до Кисельова - Пшонка

Гостем політичного ток-шоу «Шустер. Live» на Першому національному стане екс-президент України Віктор Ющенко (2005-2010). Про це повідомляє прес-служба «Савік Шустер Студіо».

 

В ефірі обговорюватимуть теми: Кому потрібні наші діти? Віктор Ющенко: підсумки чи початок?

 

Також на ток-шоу прийдуть: Вадим Карасьов, один з лідерів партії «Єдиний центр», політолог; Володимир Олійник, народний депутат (Партія регіонів); Петро Порошенко, голова Ради Нацбанку України, міністр закордонних справ України (2009-2010); Віктор Корж, народний депутат (Партія регіонів); Катерина Лук\'янова, народний депутат («НУ-НС»); Олександр Пасхавер, президент Центру економічного розвитку; Роман Шпек, глава постійного представництва України при Європейському Союзі (2000 2007); Віктор Пинзеник, міністр фінансів (2005-06, 2007-09); Валентин Наливайченко, глава політради партії «Наша Україна», глава СБУ (2007-2009); Валерій Коновалюк, народний депутат (Партія регіонів); В\'ячеслав Сивчик, глава руху солідарності «Разом»; Сергій Тєрьохін, народний депутат «БЮТ-Батьківщина»; Оксана Филипишина, в.о. директора Департаменту з усиновлення і захисту прав дитини; Сабіна Садихова, психолог.

 

«Шустер. Live» виходить о 19:00.

 

У проекті Євгена Кисельова «Велика політика» на телеканалі «Інтер» обговорюватимуть  справи Юрія Луценка та Юлії Тимошенко: ВІП-обвинувачувані. Чому для Юрія Луценка повільне ознайомлення з матеріалами його справи обернулось СІЗО і чому Юлію Тимошенко поки не заарештували, попри рішення суду взяти її під варту? Які судові перспективи справ проти колишніх чиновників? На ці питання відповідатиме Генеральний прокурор України Віктор Пшонка.

 

У проекті також йтиметься про ситуацію у Грузії. Участь у телемості зі студією «Великої політики» візьме президент Михайло Саакашвілі. У центрі дискусії буть такі запитання: Чому стали ворогами колишні соратники - Михайло Саакашвілі та Ніно Бурджанадзе? Навіщо для розгону демонстрації грузинському президенту знадобились гумові кулі та сльозогінний газ? І хто - влада чи опозиція - має понести відповідальність за кров, котра пролилась у Тбілісі в ніч з 25 на 26 травня?

 

Третя тема ефіру буде така: Нацистів сотні тисяч, а Іван Дем\'янюк - Один.  Чому саме він опинився перед німецьким судом? І чому українські націоналісти захищають нацистського злочинця?

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10761
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анатолій
4743 дн. тому
Водовідведення організували? А то шановний ВА затопить студію!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду