Журнал «Дзвін» та Форум видавців отримають по 200 тис. грн від Львівської облради

26 Травня 2011
24331
26 Травня 2011
18:32

Журнал «Дзвін» та Форум видавців отримають по 200 тис. грн від Львівської облради

24331
Журнал «Дзвін» та Форум видавців отримають по 200 тис. грн від Львівської облради

Львівська обласна рада виділить 200 тис. грн на підтримку у 2011 році літературного журналу «Дзвін». Таке рішення ухвалили 26 травня члени постійної комісії облради з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації, повідомляє ЗІК.

 

Члени комісії вирішили зустрітися з редакцією журналу «Дзвін», а також запропонувати Львівському телебаченню разом із редакцією та авторами журналу «Дзвін» організувати цикл програм для популяризації творчості львівських літераторів.

 

Також 26 травня на засіданні цієї комісії погоджено скерувати 200 тисячі гривень на підтримку національної книжкової виставки-ярмарку «Форум видавців», яка традиційно проходитиме у Львові у вересні. 100 тис. грн буде виділено на проведення Міжнародного літературного фестивалю, ще 100 тис. грн - на виготовлення поліграфічної продукції до форуму.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24331
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду